Categorie Modă

Modă

Nagore Robles a lansat deja cea mai dorită bluză Zara

După Vicky Martín Berrocal, vă putem asigura că Nagore Robles este celebritatea care la văzut cel mai mult pe Zara. Colaboratorul împușcă foarte mult costurile scăzute pentru aparițiile ei la televizor, iar semnătura Inditex se numără printre favoritele ei - de asemenea, ați văzut, de exemplu, Sfera. Ultima dată când l-am văzut cu un aspect total al firmei spaniole a fost în Supraviețuitori.
Citeşte Mai Mult
Modă

Aceasta este rochia Violet by Mango pe care o vei dori în garderoba ta

Totul sa întâmplat cu noi: când găsim o rochie de vară infailibilă pentru orice ocazie, facem două lucruri. Primul, l-am cumpărat și al doilea, am discutat cu prietenii noștri. Deoarece împărtășirea este vie și găsirea unui design perfect este foarte dificil, avem știri. Girls 'curvy: există un design în Violet de Mango, curele subțiri, fustă scurtă și imprimare leopard care este perfect pentru a purta singur, cu jacheta, jacheta de piele sau jacheta denim.
Citeşte Mai Mult
Modă

Nuria Roca a făcut cu fusta cu efect de vinil care se simte mai bine

Noi mărturisim! Ne-am intors pentru a semna unul dintre ultimele "aratari" pe care Nuria Roca le-a impartasit in Instagram si pe care le purta in timpul uneia dintre aparitiile sale din "El Hormiguero". De data aceasta are de-a face cu unul dintre cele mai riscante tinute, mai ales pentru acel amestec de roz si rosu, care astazi nu prea convinge cel mai mult, dar cu siguranta rolul ia luat una din noile fuste midi.
Citeşte Mai Mult
Modă

Avem trucul Victoria Beckham care resuscită orice aspect

Colectia sa de primavara a facut-o foarte clara: desi Victoria Beckham nu misca un milimetru al stilului ei minimalist si rafinat, intr-o chestiune de culori, o risca la maxim. Am făcut deja valul când am văzut cum a combinat pantaloni roșii roșii cu o bluză albastră deschisă, un amestec uimitor în care sunt.
Citeşte Mai Mult
Modă

Paula Echevarría are cea mai impresionantă rochie de partidă a firmei favorite a lui Cristina Pedroche

Paula Echevarría trăiește intens în Săptămâna Mare din Malaga împreună cu partenerul său, Miguel Torres, cu care a împărtășit recent una dintre cele mai romantice fotografii ale lui Instagram. Amores a parte, actrița ne-a făcut să fim nebuni (din nou) pentru o altă rochie pe care a purtat-o ​​în contul ei Instagram, deși de data aceasta nu este semnătura ei favorită cu cost redus sau Stradivarius, din care El nu se separă să se arate cu toți blugi.
Citeşte Mai Mult
Modă

Mery Turiel are cheia pentru a transforma aspectul de bază în cel mai elegant

Nu este întotdeauna ușor să avem articole de îmbrăcăminte sau "aspect" în garderobă pentru fiecare ocazie care ne este prezentată, așa că, în general, ceea ce de obicei avem în "dulapul" nostru sunt toate articolele de îmbrăcăminte de bază care se pot adapta la orice "aspect" care nu depind de moda sau de tendinte. Dar de câte ori când părăsiți locul de muncă a apărut un eveniment neașteptat care necesită o schimbare de stil pe care nu o putem realiza întotdeauna.
Citeşte Mai Mult
Modă

Există un caftan în Mango, care va rezolva toate petrecerile voastre în primăvara și vara

Când am crezut că vremea bună a ajuns în sfârșit, am descoperit o nouă scădere a temperaturilor și revenirea straturilor și tricoturilor. Pauza pare să se fi întors pentru a ne face unul dintre ei, dar asta nu ne împiedică să continuăm să visăm toate acele "priviri" pe care le vom dori să le purtăm da sau da când soarele și vremea bună se întorc definitiv.
Citeşte Mai Mult
Modă

María Pombo are Lefties de bază care nu pot lipsi în garderoba ta în această primăvară

Știm ... Înălțimile de bază ale jerseurilor nu reprezintă nici o noutate, dar avem foarte clar că, ca o parte a dulapului de fundal, nu există niciodată excese în niciun moment al anului și mai ales în primăvară și vară. De fapt, în primăvara anului, când acest tip de îmbrăcăminte merge de la a fi o îmbrăcăminte de bază la o adevărată tendință, de aceea "influențatorii" au început deja să o includă în costumele lor.
Citeşte Mai Mult
Modă

Costumul de baie de la Paula Ordovás este singurul lucru pe care îl vei lua pe plajă

Contul Instagram al lui Paula Ordovás într-o sursă infinită de inspirație, că nu există nici o îndoială. Publicațiile sale colectează sute de "plăceri" și este că, visăm de aspectul său detiempo și fustele midi care stilizează, aveți curelele pe care le aveți (ceva foarte complicat). Prin urmare, nu este surprinzător faptul că am devenit fanii necondiționați ai firmei sale, MyPeeptoesShop.
Citeşte Mai Mult
Modă

Sara Carbonero se mândrește cu tipazo cu o rochie neagră tricotată

Sara Carbonero trăiește cel mai bun moment, atât personal, cât și profesional. Sa intors la locul de munca ca jurnalist sportiv si nu inceta sa lucreze cu diferite branduri de moda. Din acest motiv, el călătorește constant de la Porto la Madrid (sau orice altă destinație pentru a fotografia campaniile acelor mărci) și tocmai pentru unul dintre acele călătorii a ales un aspect simplu care nu-l mai poate favoriza.
Citeşte Mai Mult
Modă

Sara Carbonero știe ce îmbrăcăminte denim va cuceri "aspectul" nostru în acest sezon

Ce vom face fără acele haine cowboy de bază capabile să rezolve orice "aspect" ... Da, vorbim despre aceste articole de îmbrăcăminte de bază denim, în care suntem adesea prea leneși să investim, dar acestea sunt cheia pentru dulapul nostru și cele mai bune noastre 'lookazos'. Și, în mod special, există că atunci când vine timpul și primăvara devine cel mai bun aliat al nostru: jacheta denim.
Citeşte Mai Mult
Modă

Paula Argüelles a găsit cardiganul care va face mai ușoară rochia la pauză

Intrarea la Instagram a lui Paula Argüelles înseamnă pregătirea cărții, pentru că vei înnebuni în stilul cel mai pur Julia Roberts din 'Pretty Woman' cu toate hainele de sezon nou cu care creează o privire irezistibilă pentru a supraviețui pauzei. Și noi nu spunem asta (și ei), adepții ei spun că nu se obosesc să întrebe de unde își pot lua echipamentul în totalitate.
Citeşte Mai Mult