Categorie Trăi

Kourtney Kardashian și bastoanele lui prohibitive
Trăi

Kourtney Kardashian și bastoanele lui prohibitive

Stilul de viață Kardashian este bine cunoscut datorită seriei de șaisprezece anotimpuri "Keeping Up with the Kardashians", realitatea familiei în care nu există lipsă de lux, drame domestice, căsătorii efemere, cult de plastic și selfies în spurts . Poosh, site-ul nou al lui Kourtney, este prezentat ca un ghid modern pentru a-ți trăi viața mai bine.

Citeşte Mai Mult
Trăi

Disconfortul și spuma, de Paloma Bravo

Pablo nu-i place rolul alimentar: să vorbească despre arome, spume și emulsii în loc să vorbească despre arome, sentimente și, desigur, chiar fapte. El este alergic la abstractizări și pasionat de tangibil. Ii place ouale prajite din acelasi motiv pentru care ii place bunul simt: il umple.
Citeşte Mai Mult
Trăi

7 beneficii de spanac

Veți dori să știți că spanacul are un conținut foarte scăzut de grăsime, dar este super proteină. La prima vedere, vedeți o foaie de câmp, simplă și simplă, dar este o legume foarte recunoscătoare. Bogate în fibre, proteine, vitamine și minerale și purtătoare de antioxidanți, cum ar fi flavonoide și carotenoide. În plus, este o sursă bună de acizi grași Omega 3.
Citeşte Mai Mult
Trăi

Medicamentele expirate: pot să le iau?

"Nu utilizați după data de expirare care apare pe ambalaj". Este un mesaj clar care vine să insiste că această dată ștampilată pe cutie și pe blister nu este un simplu capriciu; cu aceasta, laboratorul marchează o înainte și după utilizarea medicamentului. Da, știm că probabil nu am realizat niciodată, dar toate medicamentele, de la cele mai umile analgezice până la cele mai puternice antibiotice, includ acest avertisment la sfârșitul prospectului.
Citeşte Mai Mult
Trăi

Camu camu, superfoodul care promovează longevitatea (și frumusețea)

Superfood-urile nu sunt o pasiune trecătoare, nomenclatorul sau catalogarea lor poate, dar nu există nici o îndoială că acestea sunt alimente cu multe proprietăți sănătoase și beneficii mari pentru organism. Camu Camu a sărit în prim plan pentru puterea sa de slăbire dar are și mai multe proprietăți. Semnează acest nume, deoarece veți dori să îl încercați după citirea tuturor beneficiilor sale.
Citeşte Mai Mult
Trăi

A patra săptămână de sarcină: prima lipsă de perioadă

În timpul celei de-a patra săptămâni de sarcină, femeia așteaptă regula, astfel încât, cu excepția acelor femei cu perioade foarte neregulate, cu siguranță va fi momentul descoperirii. Iranul trece prin zile și puteți observa sânii inflamate și un anumit disconfort abdominal. Pana atunci, totul va fi atribuit ovulatiei si sosirea iminenta a perioadei, cu toate acestea, acestea sunt si simptome ale sarcinii, iar absenta unei perioade va fi verificarea.
Citeşte Mai Mult
Trăi

De ce portocalele Sumo devin la modă? Instagram a vorbit

Instagram este un izvor infinit de înțelepciune, de care nu există nici o îndoială. Modelele și tendințele trec prin ecranele noastre, pentru a ne lăsa fără cuvinte, la mai multe ocazii. Nu veți merge niciodată în pat fără să știți ceva nou, mai ales dacă aveți un cont în această rețea socială. Dar, uneori, cel mai normal și obișnuit lucru, ca o portocală, devine viral.
Citeşte Mai Mult
Trăi

Motive pentru care nu ar trebui să eliminați grăsimile din dieta dvs. de scădere în greutate

De ani de zile ne-a fost spus că pentru a pierde în greutate este necesar pentru a elimina grăsimi din dieta. Produsele "ușoare" au avut un mare boom comercial, nutriționiștii au recomandat meniurile fără grăsimi, iar produsele TV și anunțurile au susținut această premisă. Dar această afirmație a fost depășită demonstrând că eliminarea grăsimilor din dietă nu este cel mai bun mod de a pierde în greutate.
Citeşte Mai Mult
Trăi

Orgasmul vaginal este un mit?

Ideea că penetrarea este crucială pentru a avea un orgasm și că penisul este responsabil pentru acel punct culminant este suficient de popular. Nimic mai departe de realitate, deoarece orgasmul nu este exclusiv pentru o zonă și vă spunem motivul. prin GIPHY Potrivit Institutului Incisex de Sexologie, "femeia este perfect capabilă de a simți un orgasm și este fals că există femei care sunt considerate nepotrivite".
Citeşte Mai Mult
Trăi

Ești vegană? Tot ce trebuie să știți înainte de sex

Se pare că interesul pentru mediu și bunăstarea animalelor nu mai este o problemă pentru câțiva. Aproape un sfert dintre tinerii cu varste intre 18 si 24 de ani au devenit vegani in ultimul an, potrivit unui studiu al BOL Foods, alaturi de 14% dintre cei peste 50 de ani, potrivit Bupa Health Clinic. În Spania, de exemplu, comenzile pentru alimentele vegetale au crescut cu 160%, conform Deliveroo.
Citeşte Mai Mult
Trăi

Nu te compara cu alte cupluri

"Am fost împreună cu partenerul meu timp de 8 ani și am trăit împreună timp de 3 ani, de fiecare dată când văd tot ce fac alte cupluri în rețelele sociale și nu facem asta, am deprimat ... Să spunem că am devenit obsedat", a scris un anonim într-un forum pentru cupluri. Cazuri foarte asemănătoare cu acest lucru apar în fiecare zi, deși cu scenarii diferite.
Citeşte Mai Mult
Trăi

Ia micul dejun cu fulgi de ovăz și sănătatea ta se va îmbunătăți

În multe ocazii acest cereal a fost botezat ca terapeutic din cauza tuturor beneficiilor pe care le aduce sănătății. Dacă începeți să introduceți fulgi de ovăz în dieta dvs. (în oricare dintre formatele sale), în special în micul dvs. dejun, veți vedea multe îmbunătățiri ale sănătății. Ca regulă generală, ei se simt bine la stomac, satisfac satisfacția întreagă dimineață și conțin, de asemenea, proprietăți diferite care influențează sănătatea noastră într-un mod foarte pozitiv.
Citeşte Mai Mult
Trăi

Sunteți un hipocondru al fericirii?

Se pare că este o ironie contemporană: cineva dorește să fie fericit cu atâta impuls, care ajunge să fie profund nefericit. Proliferarea terapiilor, științifice și ne-științifice, și cultura noastră psihologică mai mare ne fac să hiper-aliniem totul, transformând în probleme lucruri care nu sunt și care pur și simplu fac parte din viață.
Citeşte Mai Mult
Trăi

Răzvrătirea prințeselor Disney

Valurile se sparg puternic pe mal, in timp ce o furtuna isi arunca primele raze pe plaja. Cu gestul sumbru, dar determinat, se desprinde de pe cap, își aranjează coada și se pregătește să meargă pe o mare violentă. În această formă, transformată într-o eroină îndrăzneață, ne-am reunit cu regina rece a lui Frozen.
Citeşte Mai Mult
Trăi

Ești mamă? Ai nevoie de o vacanță fără copii

Fiind o mamă este o slujbă de 24 de ore în cele șapte zile pe care le ai o săptămână. Mai ales când copiii sunt mici. Ei au - împreună cu partenerul lor - să fie conștienți de nevoile lor, să aibă grijă de ei atunci când sunt bolnavi, să își revizuiască îndatoririle, să se îmbăieze, să-i hrănească, să le culce, etc ... Acestea sunt unele dintre sarcinile care pot fi extrem de exigente, nu un moment al zilei fără a vă putea uita complet responsabilitățile și care sfârșește prin a cauza că multe mame nu au odihna necesară.
Citeşte Mai Mult
Trăi

Resetați-vă creierul

Când ne dăm seama că suntem proiectați pentru acțiune, este mai ușor să înțelegem de ce creierul nostru a fost prins de vraja ecranelor. Un experiment realizat la universitățile din Harvard și Virginia (SUA) ne arată clar. Cercetătorii au propus un tratament unui grup de voluntari: trebuiau să rămână așezați într-o cameră fără stimuli timp de 15 minute.
Citeşte Mai Mult
Trăi

Aveți aceste simptome? Cu siguranta lipsiti seleniu

Unele simptome pot duce la confuzie între afecțiuni și dacă ați observat căile voastre fragile, oboseala extremă, căderea părului și slăbiciunea musculară, este posibil să suferiți de un deficit de seleniu și să nu-l realizați. Funcția de seleniu în organism Este un mineral cheie pentru corpul uman, oricât de puțini oameni includ în dieta lor cantități suficiente de seleniu pentru a menține un nivel bun în sânge.
Citeşte Mai Mult
Trăi

De ce nu ar trebui să mănânci nimic după ora 7 după-amiaza

Mulți dintre noi au obiceiul de a mânca noaptea târziu, fie pentru că am întârziat de la muncă, fie pentru că ne uităm la televizor sau din cauza obiceiului. Dar realitatea este că ne punem în pericol. Medicii au avertizat deja că luarea de mâncare târziu noaptea sau două ore înainte de a merge la culcare poate crește riscul de atac de cord.
Citeşte Mai Mult
Trăi

Provocarea de a fi o femeie în Japonia

Prințesa Masako este tristă. Este nevoie de timp trist, cu fața dulce de porțelan și ochii plictisitori. Este posibil ca soțul ei, prințul Naruhito, să privească din nou când apare lângă ea în ziua în care este numit împărat al Japoniei și poartă greutatea coroanei pe umeri.
Citeşte Mai Mult